transport excursii

Transport Excursii școlare și trasee turistice

Transport excursii elevi pentru cei ce vor să meargă într-un traseu turistic sau într-o excursie școlară. Venim în întâmpinarea dumnevoastră cu o flotă imensă de automobile. Gata să vă asigure transportul pentru excursii de care aveți nevoie. Cu automobile de cea mai bună calitate și o flotă impresionantă putem fi alegerea perfectă pentru excursiile preșcolare, primare, gimnaziale sau universitate. Scopul nostru este sa oferim transport elevilor si excursii cat mai reusite. Astfel ca echipa FlorinTrans stie exact cum sa abordeze personalitatea copiilor. De-a lungul anilor am acumulat experientă. Si chiar suntem specializați în transportul elevilor, preșcolarilor, tinerilor indiferent de destinație.

Afla mai multe despre ce iti putem oferi:

  • Indiferent de numărul grupului, autocarele sau microbuzele noastre pot fi inchiriate pentru excursia de vis pe care v-o doriți. Știm cu toții că excursiile de succes nu se uită niciodată. Mai ales atunci când pornim în căutarea unor descoperiri pline de farmec alături de profesori, elevi și colegi dragi. Conducătorii noștri auto au experiență indiferent de traseu, sunt plini de umor, distracție și voie bună.
  • Respectăm orice traseu stabilit de către dumnevoastră. Și venim cu automobile echipate modern și de calitate, asigurate și cu combustibilul inclus, pentru ca dumnevoastră ca organizatori și elevii voștri să vă simțiti minunat pe timpul călătoriei, neavând niciun stres! Pentru că la noi toată călătoria se desfășoară în condiții de siguranță, calm și voie bună.
  • Sunteți organizatori pentru excursiile școlare? Firma noastră deține experiența pentru a vă ajuta să le oferiți elevilor voștri cele mai fabuloase excursii, trasee turistice în România. Șoferii noștri sunt atestați profesional și au efectuate toate examinările psihologice.

De unde ne puteti inchiria:

FlorinTrans este o firma specializata in tot ce tine de transport, atat pentru copii cat si pentru tinerii din ziua de azi. Ne place si  credem ca stim sa putem oferi transportul pentru excursii si circuitele turistice perfecte, indiferent ca e vorba de Romania sau o alta locatie, noi putem fi partenerul vostru de organizare a unei excursii de succes. Ne puteti inchiria pentru excursia dumnevoastra din: Bucuresti|Alexandria|Teleorman|Videle|Rosiori de vede|Turnu Magurele!