transport angajatiTransport Angajati

În condițiile unor cerințe de ce în ce mai mari, venim în ajutorul dumnevoastră cu transport angajati din Bucuresti, Alexandria, Teleorman, Videle, Zimnicea și Turnu Magurele pentru a vă ajuta angajații să se deplaseze la locul de muncă. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul transporturilor angajatilor, putem să vă oferim acum cea mai bună metodă de transport ieftin și sigur pentru ca angajații dvs să ajungă în siguranță la muncă.

Serviciile de transport angajati au devenit din ce în ce mai căutate. Pentru că dacă stăm să ne gândim, este mult mai avantajos să inchiriezi un transport pentru angajați decât să oferi masină de firmă proprie. Astfel că serviciile noastre pot fi in avantaj având în vedere că în ce privește costurile sunt foarte limitate. Șoferii noștri pot fi acolo pentru angajații dvs indiferent de ora de plecare spre muncă sau spre casă la cele mai competitive tarife.

De ce să alegi aceasta modalitate de transport angajati de la noi:

Florintrans este firma de transport pe piață de minim 20 de ani. Având în vedere zecile de companii care au apelat până acum la serviciile noastre, putem să spunem cu stăpânire pe noi că suntem capabili să oferim servicii premium de transport, din Bucuresti si Teleorman (Alexandria, Rosiori de Vede, Videle, Turnu Magurele, Zimnicea). Tot mai multe companii aleg să asigure transport angajatilor pentru a ajunge mult mai repede la muncă și a se deplasa mult mai ușor la servici.

Pe lângă transportul angajaților, oferim și o multitudine de calități:

  • Cuvântul profesionalism ne definește.
  • Suntem mereu la timp și ne bazăm pe punctualite.
  • Oferim siguranță pentru toți angajații care călătoresc cu noi.
  • Responsabilitatea este una dintre criteriile noastre de funcționare.
  • Prețuri competitive raportate la calitate și flota noastră.
  • Calitate a serviciilor oferite la un grad înalt!
  • Personalul nostru ajunge mereu la timp

 

Oferim servicii de transport de înaltă calitate, siguranță și responsabilitate pentru toate grupele de copii sau tineri din învățământul primar, gimnazial sau universitar, pe toată perioada anului, la solicitarea organizatorilor. Garantăm că transportul va avea loc în condiții de siguranță și fiecare excursie pentru care vom asigura transportul va fi de neuitat!