transport copii

Transport copii,  excursii școlare și trasee turistice

Transport copii si excursii elevi pentru cei ce vor să meargă într-un traseu turistic sau într-o excursie școlară. Venim în întâmpinarea dumnevoastră cu o flotă imensă de automobile. Gata să vă asigure transportul pentru excursii de care aveți nevoie. Cu automobile de cea mai bună calitate și o flotă impresionantă putem fi alegerea perfectă pentru excursiile preșcolare, primare, gimnaziale sau universitate. Scopul nostru este sa oferim transport elevilor si excursii cat mai reusite. Astfel ca echipa FlorinTrans stie exact cum sa abordeze personalitatea copiilor. De-a lungul anilor am acumulat experientă. Si chiar suntem specializați în transportul elevilor, preșcolarilor, tinerilor indiferent de destinație.

Afla mai multe despre serviciile de transport copii:

  • Indiferent de numărul grupului, autocarele sau microbuzele noastre pot fi inchiriate pentru excursia de vis pe care v-o doriți. Știm cu toții că excursiile de succes nu se uită niciodată. Mai ales atunci când pornim în căutarea unor descoperiri pline de farmec alături de profesori, elevi și colegi dragi. Conducătorii noștri auto au experiență indiferent de traseu, sunt plini de umor, distracție și voie bună.
  • Respectăm orice traseu stabilit de către dumnevoastră. Și venim cu automobile echipate modern și de calitate, asigurate și cu combustibilul inclus, pentru ca dumnevoastră ca organizatori și elevii voștri să vă simțiti minunat pe timpul călătoriei, neavând niciun stres! Pentru că la noi toată călătoria se desfășoară în condiții de siguranță, calm și voie bună.
  • Sunteți organizatori pentru excursiile școlare? Firma noastră deține experiența pentru a vă ajuta să le oferiți elevilor voștri cele mai fabuloase excursii, trasee turistice în România. Șoferii noștri sunt atestați profesional și au efectuate toate examinările psihologice.

De unde ne puteti inchiria:

FlorinTrans este o firma specializata in tot ce tine de transport, atat pentru copii cat si pentru tinerii din ziua de azi. Ne place si  credem ca stim sa putem oferi transportul pentru excursii si circuitele turistice perfecte, indiferent ca e vorba de Romania sau o alta locatie, noi putem fi partenerul vostru de organizare a unei excursii de succes. Ne puteti inchiria pentru excursia dumnevoastra din: Bucuresti | Alexandria | Teleorman | Videle | Rosiori de vede | Turnu Magurele!

Nimic nu este mai important decat alegerea celei mai sigure optiuni posibile pentru transportul scolar. Este esential ca parintii sa stie ca ai lor copii lor sunt in siguranta si bine ingrijiti - trebuie sa fie pe un autocar bine intretinut, cu cele mai moderne caracteristici de siguranta.

Lucram pentru a transforma imaginea autobuzului scolar de moda veche, aratand parintilor, profesorilor si personalului scolar ca transportul scolar poate fi, de asemenea, un transport sigur, confortabil si modern. Soferii nostri sunt experimentati, calmi si, mai ales, siguri, mentinuti la cele mai inalte standarde de catre propria noastra echipa interna.

Sa avem grija de elevii/studentii pe care ii transportam este principalul nostru obiectiv si il luam foarte in serios, iar echipa FlorinTrans lucreaza pentru a va asigura ca ati facut cea mai buna alegere contractand serviciile noastre de transport scolar. De la soferii inteligenti, cu un stil de condus confortabil, pana la echipa care preia comenzile dumneavoastra si echipele care planifica totul fiecare detaliu, va asiguram ca experienta copiilor cu FlorinTrans o sa fie exceptionala.

Personalul de la compania de transport FlorinTrans va gasi intotdeauna o modalitate de a raspunde tuturor nevoilor pasagerilor si de a face in asa fel incat sa aveti parte de servicii de cea mai buna calitate, si de ce nu, chiar sa economisiti bani. Inchirierea unui autocar pentru transport copii de la Florintrans este o solutie de transport sigura, fara batai de cap si nu in ultimul rand, economica. Parintii, bunicii si profesorii recomanda Florintrans pentru servicii de transport copii.